Error #1 web cover

Duminica este o zi ideală pentru secțiunea promovare și este locul în care vi-l prezentăm pe ERROR, un tânăr MC din București pe care l-am văzut la concertele celor de la Ateliere de Creație.

Piesa pe care o propunem astăzi se numește „Exercițiu liric”, având un instrumental semnat de către Tantu Beats și reprezintă „cuvinte în stil liber” după cum îl caracterizează artistul în următoarele rânduri:

Acest material mizerabil va dăinui în sufletele sensibile ale ascultătorilor doar în format virtual. Piesele vărsate de basculantă nu vor avea instrumentale proprii, ci furate cu multă iscusința printr-un download de la cei care le-au pus spre folosință gratuită pe YouTube. Sunt scrieri pe care nu le-am prelucrat deloc, le-am făcut repede și le-am lăsat la prima vedere. Am alte piese de adus în stare finală, deci cuvintele în stil liber o să rămână în camion.

ERROR lucrează în acest timp la un album care se va intitula „Intrare prin efractie”, material ce poartă numele primei piese pe care artistul a lansat-o pe canalul de YouTube și care beneficiază de producția lui Omu Gnom.

Audiție plăcută!