Giemsi

 Giemsi, pe numele său real de Gavril Mihai Cristian, este un tânăr artist aflat la început de drum, alături de care continuă seria promovărilor în cadrul BlackSheepSound. În vârstă de 20 de ani, acesta a început să realizeze muzică din perioada liceului, în prezent lansând primul său album, ce poartă denumirea de „Dublă Personalitate”, titlul făcând referire la cele două vieți pe care el le trăiește, atât în societate, cât și pe scenă.

 Materialul conține 20 de trackuri, producția audio fiind realizată atât de producători români, cât și de producători străini: SEZ, Nave Spațiale, Ndrew, Strike Beats, Grasz Beatz, Pac Beats, Sovery D (Serbia) și Sensition Beatz (Germania). Studioul în cadrul căruia s-a realizat înregistrarea pieselor din cadrul materialului respectiv este Personal Records din Cluj. De asemenea, în același loc s-a desfășurat și realizarea mixajului și a masterizării, de care s-a ocupat Cliff Kido (Bogdan Lonean).

 Albumul „Dublă Personalitate” va apărea și în format fizic, urmând să arate în felul următor, artwork-ul fiind creat de către Cătălin Ispas:

Giemsi - Dubla personalitate - album format fizic

De asemenea, același Cătălin s-a ocupat și de realizarea următorului model de tricou:

Giemsi - tricou

 Referitor la albumul său, Giemsi transmite următorul lucru: „Mesajul e unul realist, dar conturat de sentimente și trăiri intense. Și despre mine…pot spune că am investit în albumul ăsta din pură pasiune, fără vreun inateres bănesc.”.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați materialul respectiv și vă doresc audiție plăcută!