giemsi Gavril Mihai Cristian, pe numele său de scenă Giemsi, este un tânăr artist al cărui album de debut vi l-am prezentat la finalul acestei veri, materialul purtând denumirea de „Dublă Personalitate”. În acest articol, am plăcerea de a vă prezenta un prim videoclip al unei piese extrase din cadrul albumului menționat anterior. Este vorba despre piesa cu numărul 17, care este intitulată „Stări Interioare” și beneficiază de o producție audio realizată de către Nave Spațiale, de mixaj și masterizare ocupându-se Cliff Kido.

 Referitor la videoclip, aceste este un „lyric video” și este realizat, în totalitate de către Alexandru Pîrlea (MrAlexRipper), care s-a ocupat și de artwork.

 De asemenea, Giemsi transmite următoarele lucruri:

 Țin să menționez că melodia „Adevăruri care dor” (produsă de Pîrvu Liviu aka. SEZ) din cadrul aceluiași album (Dublă Personalitate) va beneficia de un videoclip real și inedit. Nu sunt sigur încă de data apariției, dar cred că va fi în Februarie 2017. Mai precizez că albumul urmează să apară pe iTunes cât de curând și că lansarea sa va avea loc în vara anului următor, dacă totul decurge cum trebuie

 Acestea fiind spuse, vă doresc vizionare și audiție plăcută!