BlackSheepSound continuă susţinerea artiştilor care merită promovaţi, iar astăzi publicăm o nouă piesă numită „Ai mei” şi este semnată de Jimmy Măşti. Piesa este realizată pe un instrumental oferit de Magic Juice, iar mix/master-ul a fost realizat de Alex Mish.

Într-o societate care pare încăpăţănată să ne dezumanizeze, Jimmy Măşti vrea să ne ţină amintirea vie despre ce înseamnă să fii prieten, să fii frate, să fii om. L-au ajutat Magic Juice din Full Boss music, la producţie şi Alex Mish din Classified Production cu înregistrarea şi master-ul. Audiţie plăcută şi un an nou cât mai bun.

Sa vorbim puţin mai detailat despre Jimmy Maşti, care este un artist din Târgu Mureş, care face rap din anul 2003 şi care a activat în trupa Deadly Combination până în anul 2010. Prima sa piesă s-a numit „Helios”, lansată în aprilie 2011, aceasta fiind o colaborare cu El Nino şi Simone, extrasă de pe albumul „Bunu’, rău’ şi urâtu’„. Prin acest album, Jimmy Maşti îşi propune să expună o serie de stări, situaţii şi feluri de abordare ale situaţiilor, deseori contradictorii, încercând să introducă şi o notă de teatru în procesul artistic.Albumul va urmări evoluţia personajului, de la un puşti blayat şi uşor indiferent, la un bărbat în toată firea, expunând toate etapele maturizării şi contopind iscusit ficţiunea cu realităţile trăite. Jimmy este în prezent membru al label-ului Classified Production şi mai este implicat şi în proiectul DUBios Sound, unde este membru fondator.

Aşadar, pentru Jimmy Maşti se anunţă un 2013 activ pentru acest nume, oarecum nou în acest profil şi nu ne rămâne decat sa îl urmărim atent, dată fiind lunga experienţă. Dar până atunci, artistul vrea să ne tină amintirea vie despre ce înseamnă să fii prieten, frate, om, în această societate care pare încăpăţânată să ne dezumanizeze.