K-SpiritContinuăm seria promovărilor alături de K-Spirit, pe care l-am zărit luna trecută printre MC-ii care au cântat în deschiderea concertului lui Phunk B în clubul The Stage din Bacău. Acesta m-a surprins în mod plăcut chiar dacă momentul său a fost prea scurt pentru a arăta de ce este în stare, reușind să interpreteze doar câteva piese – prea puține pentru a-i estima valoarea, însă suficiente pentru a-mi stârni un gram de interes pentru ceea ce face.

Astăzi tânărul MC din Bacău vine să ne vorbească despre „menirea sa prea ciudată pentru omenire” lansând piesa intitulată „Condiția”. Aceasta a fost înregistrată pe un instrumental de la Rhyme Asylum, iar cel care s-a ocupat de mix/master-ul ei este însuși K-Spirit.

Acesta cântă de câțiva ani, însă a reușit să se facă auzit printre prea puțini. De curând a devenit membru al trupei Secna și are la activ câteva piese pe care le puteți asculta pe contul său de youtube.

La final o să-l citez și vă voi spune că „mai aproape de a fi auzit nu e să strigi mai tare” și vă urez audiție plăcută!