artwork kov ecou

BlackSheepSound continuă promovarea artiştilor aflaţi la început de carieră, iar astăzi vi-l prezentăm pe Kov, care activează în rap din anul 2009, doar că abia acum a început sa lucreze în studio-uri cum ar fi SoundProofStudio. A lansat prima sa piesă prin decembrie 2011, iar în prezent are în proiect un mixtape ce are ca scop promovarea primului său album.

Ca şi beatmaker nu am lucrat cu foarte multă lume, în prezent doar cu Alan & Kepa pe piesa “Sincer” de pe albumul “Tabu”, care pot spune că a avut un real success.

Despre piesa „Ecou” pot să spun că am pus foarte mult suflet în ea. Mă prezintă cum am fost, cum sunt, cine mi-a fost alături, cine nu. Cred că fiecare se regăseşte puţin în ea. Pentru realizarea ei am colaborat împreună cu Matei Oprea la producţia muzicală, cu Big Tow pentru mix şi master, de altfel fondatorul studiou-lui SoundProofStudio unde mi-am găsit eu începuturile muzicale şi  Silviu Neculai pentru artwork (piesa va fi inclusa pe albumul solo).

În 2013 aş vrea să termin mixtape-ul „Influentabil„, să lansez câteva single-uri de pe album şi aştept să vină primăvara să încep filmările unei piese mai vechi, reînregistrată, în colaborare cu BildFleck, membru SoundProofStudio. (a declarat artistul pentru BlackSheepSound)