MAX

Îl mai știți pe MAX? V-am mai vorbit despre el în momentul în care am avut plăcerea să îi promovez videoclipul unei noi piese și anume „Luminile Orașului”. Având în vedere că data trecută nu am reușit să îl prezint în totalitate, o să o fac acum: Numele său real este Alexandru Octavian și ne transmite hip-hop direct din Râmnicu Vâlcea. Pe lângă faptul că își testează calitățile de MC, artistul este și b-boy, dovadă că există mișcare și la noi în țară.

Oricum, el lansează cel de-al doilea episod din seria „RadicaldinX SESSIONS”, ce se intitulează „Cum Le Scriu”. Ca și prima bucată despre care v-am vorbit, acest freestyle beneficiază și de un videoclip, în spatele camerei aflându-se Cătălin George Cenoiu, de montaj ocupându-se chiar MAX. Piesa este înregistrată la ClarismaticRecords, de mix/master fiind responsabil nimeni altul decât OnaSis, cel care a lansat al treilea episod al proiectului „Hooligans Beat-tape”.

Revenind la subiectul piesei, artistul pe care îl promovăm în acest articol transmite pentru BlackSheepSound:

„Cum Le Scriu” reprezintă mai pe scurt o disecție pe stil. Mai exact, prin piesă expun tot ceea ce mă inspiră și felul în care amestec toate elementele ce mă înconjoară încât să scot la suprafață adevăratul sine. De aceea zic disecție pe stil…

În același timp, prin tot ceea ce am scris până acum și am interpretat, am încercat să ofer un sentiment pozitiv transpus prin propria viziune…legat de motivație, aspirații și lupta ce trebuie să o purtăm pentru a atinge destinația dorită. RADICALdinX freestyle Session joacă rol de mini-serial, să zic așa. Vor fi în total 10 episoade de freestyle, care vor apărea sub formă de clipuri muzicale, cu diferite stări prin care totodată fac cunoștiință cu cel care mă ascultă. Primul episod a fost ”Luminile Orașului”, unde am înfățișat felul în care mă inspiră noaptea și în același timp cine sunt, ce mă definește ca persoană și cât de mult iubesc să fac asta.

Episodul 2 e următorul pas în această prezentare. Prima oară am considerat că e important să ma prezint, iar acum să arăt felul în care scriu. Și tot așa…ce urmeaza să apară, o să fie ceva mai ritmat și mai bun, mi-am zis să fie ceva treptat ca și vibrație, să pornesc cu ceva mai smooth și să urc încet spre ceva mai dinamic, legat de energia ce o port și o primesc. Mai pe scurt, RADICALdinX are principalul rol de a arăta cine sunt. E un fel de: „Hai să facem cunoștiință!”