Misiunde de Pedeapsa - Evacuare incompleta

După cum v-am obişnuit deja de câteva zile, încercăm să susţinem cât mai mult artiştii care au nevoie de promovare, iar astăzi publicăm cel mai recent videoclip semnat „Misiune de Pedeapsă„. Piesa care beneficiază de videoclip se numeşte „Evacuare incompletă„, aceasta fiind extrasă de pe viitorul album ce se intitulează cu acelaşi nume, fiind programat de lansat în luna august a acestui an.

Misiune De Pedeapsă (M.D.P.) revin cu cel mai nou videoclip al lor,”Evacuare incompletă”, ce a fost lansat pe data de 03.04.2013, ora 19:00. Acesta a fost realizat de către Sergiu Ciupitu (Beatless), filmările durând 4 zile, ţinându-se în oraşul Roman, oraşul de care aparţin artiştii.

Instrumentalul pentru această piesă a fost produs de Forty, iar de mix/master s-a ocupat Burmuz şi Alpha Block . Artwork-ul a fost realizat de către Grăsuc, artist grafic român, din State.

Videoclipul pentru piesa ”Evacuare incompletă” anunţă primul album a celor de la Misiune De Pedeapsă, ce va avea acelaşi nume şi care va ieşi în cursul lunii august, având colaborări atât cu artişti din State, cât şi cu Vlad Dobrescu sau Teka de la Pushlamale.

Misiune De Pedeapsă s-au făcut remarcaţi în ultimii ani prin colaborări cu Phossilah, Liry, RomaN (Unda Comună), Teka (Pushlamale) şi mulţi alţii.