Print

BlackSheepSound continuă susţinerea artiştilor, iar astăzi îl prezentăm pe Pavel Apostatul, care tocmai a lansat noul său videoclip la o piesă numită „Trezirea„. Aceasta este extrasă de pe viitorul album al artistului ce se va intitula „Inima Sus„. De unde acest nume? O spune chiar el:

Pavel fiind o pararlelă cu unul din numele mele şi anume „Paul”, iar Apostatul însemnând răzvrătit şi fiind o expresie a nemulţumirii şi revoltei care predomină piesa pe care v-am trimis-o şi albumul pe care îl voi lansa în curand”

S-a apucat de muzică de ceva vreme, fiind component a mai multor trupe din oraşul său natal Galaţi, cum ar fi Chaos, High Damage sau Antipro. Însă de 3 ani face hardcore hip hop, atunci când a tras prima sa piesă din dorinţa de a exprima şi de a vedea ce va obţine. Piesa a fost înregistrată pe un instrumental dăruit de un prieten (Timpan) şi în colaborare cu alţi doi prieteni de-ai săi „OBLX şi MP13. Datorită rezultatului şi dorinţei de a continua, Pavel Apostatul doreşte să lanseze şi un album care se va numi „Inima sus„, conţinând 20 de piese produse de SEZ, Timpan, LMK, Nosferatu, iar pe partea de colaborări îi veţi putea auzi pe OBLX şi MP13, Nosferatu, Pazzo, Flobo, DJ Nasa, Power pe Vinil, Afty, i-ON şi Passcall. Materialul nu are o dată fixă de lansare, dar cel mai probabil va fi lansat la sfârşitul verii / începutul toamnei.