Phormula Phormula este fondată și compusă din doi artiști despre care ați mai avut ocazia să citiți pe site-ul nostru, și anume Imar & Aky, pe care vi i-am prezentat prin intermediul promovării materialului intitulat „Altfel de fel de-a fi”.

 În prezent, cei doi artiști lucrează la un nou material ce poartă numele de „Tempus Fugit”, din cadrul căruia este extrasă și piesa pe care doresc să o promovez prin intermediul acestui articol. Așadar, aceasta se intitulează „Dimensiuni” și este o colaborare cu B.E.C.. Melodia a fost înregistrată la Phormula Studio, instrumentalul fiind produs de către Royce Flash, de mix/master-ul acestuia ocupându-se Camarad.

 Artwork-ul este creat de către Za Steff @ Anonim Designs. Așadar, băieții de la Phormula estimează faptul că noul material va fi gata până pe data de 1 mai a acestui an, conținutul său fiind compus din 20 de track-uri, producțiile audio fiind realizate de producători precum: Odin, Royce Flash, Underground Beats, Tz, Cosmin 13 și Lo Prophet.

  Legat de piesa „Dimensiuni”, Imar transmite următorul lucru:

 Prin această piesă am descris dimensiunea noastră, vazută prin ochii noștri, pentru că nu percepem lucrurile la fel de bine ziua, precum le percepem și precum ne bucurăm de ele pe timp de noapte. Nu știm câți au simțit piesa, nu știm câți o să o simtă, dar pe noi asta ne reprezintă.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!