Poison RH

Aseară navigam pe magnificul Facebook, în căutare de noi povești mirobolante pe care aș putea să devorez în propria minte, ca apoi să le pot discuta alături de prietenii mei virtuali. Glumesc, bineînțeles. Auzeam sunetul provocat de primirea unui mesaj, așa că mi-am propus să văd cine anume mă caută. Trecând peste aceste aspecte, am observat o piesă semnată de un anume artist Poison RH. Am apăsat „click” pentru a vedea despre ce este vorba, nu din curiozitatea de a afla cine este acest Poison RH, ci pentru că am văzut că instrumentalul este produs de către Flitch, un tânăr artist din Constanța, a cărui muncă o apreciez foarte mult.

Ei bine, mare mi-a fost mirarea în momentul în care mi-am dat seama de faptul că Poison RH este o fată. Da, o tânără fată de la Marea Neagră, pasionată de hip hop, care a reușit să îmi atragă atenția deoarece mesajul piesei m-a impresionat foarte mult, asta în stadiul în care mă așteptam să aud iar aberații despre masonerie și „praa-uri”. Știu că în țara noastră nu există foarte mult reprezentate ale hip hop-ului, mulți dintre ascultătorii de pe la noi considerând că fetele nu au ce să caute în această culutră, ei fiind foarte bine documentați, bineînțeles, așa că m-am gândit să vă ofer și vouă șansa de a o asculta.

Ca la orice alt artist care își urcă piesa pe Youtube fără să aibă o bază stabilă formată pe stradă sau în cadrul unor anumite evenimente, piesa „Gânduri” – care este și prima semnată de către Poison RH – are parte și de „dislike-uri”, căci la noi în țară, dacă nu spune artistul X că ești bun, atunci nu ești bun.

Oricum, eu vă doresc audiție plăcută și vă asigur că nu o să regretați!