Releveu - Cover (web)

Astăzi vă aducem în atenție o nouă piesă pentru categoria promovare realizată de Mircea Enescu sau Releveu, după cum este cunoscut pe scena hip hop-ului românesc având două materiale la activ, EP-ul „Mircea” și LP-ul „Ce e în mintea ta?”, lansate în 2011 respectiv 2012. Ele pot fi ascultate pe pagina de SoundCloud a artistului.

Piesa aleasă pentru prezentare se intitulează „Nu există” si este realizată pe un instrumental semnat de Gramatik, fiind inregistrată la DAW Studio, unde masterul ei a fost efectuat de către DJ Undoo.

Pentru a întări mesajul piesei aceasta este însoțită și de un videoclip realizat de cei de la Tind MEDIA și poate fi vizionat mai jos unde găsiți si câteva cuvinte din partea artistului:

Am început să scriu la vârsta de 14 ani, în prezent numărând 26. Primul contact cu scena a avut loc la 16, la liceul Lazar cu piesa „Tragicomic” în prezent am peste 400 de melodii. Cele mai populare fiind „Noi„, „Confesiuni„, „Vraiște” și „Poveste„. Combin în piese romantismul lui Eminescu, pesimismul Bacovian și cinismul lui Caragiale, tratând subiecte precum situația politică și societatea post decembristă.

Vizionare plăcută!