spyder-aka-8picioare-metamorfoza-lp  Primul artist aflat la început de drum, pe care avem plăcerea să-l promovăm după stabilirea noilor norme de promovare pe site-ul nostru, este Spyder aka 8Picioare, care a lansat pe parcursul zilei de ieri un nou album, ce poartă denumirea de „Metamorfoza LP”.

 Materialul respectiv este lansat prin intermediul Escape Records și beneficiază de 14 trackuri, producția audio a acestora fiind realizată de către SpoT (12 piese) și Incognito (2 piese). Benzen este cel ce s-a ocupat de mixajul și masterizarea a 13 piese din cadrul acestui album, la Cut Over Studio, excepție făcând piesa cu numărul doi, la care a lucrat El Huron (Andrei Basescu), unul din producatorii Escape Records.

 În cadrul tracklistului există colaborări cu următorii artiști: Shaoran, Vosso, Ursache, Enkov, DJ Sfera și DJ Șerbăneku. Înregistrările pieselor au fost realizate la Urban Sound Studio, Cut Over Studio și Liveset Studio.

 Până în prezent, pe material se regăsesc trei piese care beneficiază și de videoclip: „Păianjenul din Escape”, „Strada plânge sensul” și „Amar ca pelinul”.

 Referitor la album, Spyder aka 8Picioare transmite următoarele lucruri:

 La albumul acesta am lucrat pe parcursul ultimilor doi ani. Luna aceasta se implinesc doi ani de cand m-am reapucat de muzica. Ideea dominanta a acestui material o reprezinta versatilitatea, in sensul in care am incercat cateva sounduri total diferite, am ales sa trec ascultatorul prin stari total diferite si am abordat destul de multe teme. Am ales asta, in primul rand, pentru a nu ma asocia de la inceput cu o idee/stil/sound, ca mai apoi sa risc sa ma trezesc judecat pentru ca doresc sa incerc si altceva.

 Pot spune, totusi, ca pentru viitor deja mi-am ales niste directii ceva mai clare. Intr-un fel, abia asteptam sa termin tot ce tinea de materialul prezent pentru a ma putea axa pe ele.

 Ultimul „tribut” adus Metamorfozei LP va fi un videoclip la piesa care da numele albumului, pe care am stabilit sa il filmez cu Alexandru Tuturescu si pe care incerc sa il finalizez pana la sfarsitul lunii acesteia.

 Va doresc tuturor auditie placuta!

 Coperta albumului este realizată de către Valescu.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați materialul „Metamorfoza LP” și vă doresc audiție plăcută!