Vertigo

Dacă ați fost pe fază și ați accesat ultimul articol despre băieții de la Vertio, în care vă prezentam atât noul cypher alături de DJ SCS, cât și problema care a apărut între membri trupei, atunci știți despre ceea ce urmează să vorbesc. Dacă nu, și sunteți curioși să aflați, vă invit să vă uitați peste el. Oricum, după cum spuneam, nu am vrut să transmit oamenilor faptul că Psihotrop, Ferat și Bugales părăsesc Vertigo până în momentul în care nu eram sigur de acest lucru.

Se pare că totul este oficial, căci Psihotrop a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care admite acest lucru:

Ca să lămurim totul despre Vertigo Oficial:

Acum câteva zile a fost postat de Hunter un cypher care includea toți membrii trupei (Hunter, Ferat, Bugales, Psihotrop), alături de DJ SCS la scratch și Cutty la producție, însă fără a ne fi anunțat pe vreunul dintre noi că îl va posta. În seara respectivă am discutat cu Hunter care mi-a raspuns ambiguu întrebărilor mele în legătură cu cele întamplate, având în vedere faptul că la ultima discuție comună decisesem să nu mai scoatemcypher-ul, iar asta dându-mi impresia de neprofesionalism. Îmi cer scuze pentru neînțelegere și țin să menționez că:

Astă seară am discutat mai amplu și am pus la punct totul, înțelegându-i și lui motivele postării respectivei bucăți pe care prefer să le păstrez confidențiale. Ideea este că Psihotrop, Ferat și Bugales nu mai aparțin de trupa Vertigo, rămânând în ea doar Hunter, cel care a inițiat proiectul și care urmează să lanseze un material solo curând, probabil după acesta urmând să reconstruiască și trupa.

Îi muțumim fostului nostru coleg pentru tot ajutorul pe care ni l-a oferit cât timp am fost în trupă și îi urăm succes în continuare!

Concluzie: Psihotrop, Ferat și Bugales sunt de acum doar pe felia lor, Hunter rămâne să (își) continue proiectul cu Vertigo.

Peace out!

Personal, îmi pare foarte rău să aud acest lucru, însă ei știu cel mai bine motivul pentru care au luat această decizie.