Ce e foarte ciudat, e ca imnul mitingului „Zu da panica la etnobotanica„, este interpretat de Puya. Artistul i se alatura lui Morar si Buzdugan, impotriva deciziei de a redeschide magazinele de vise, lucru pe care il sustin si eu din plin. Magazinele acelea totusi au provocat multe victime in Romania, in primul rand pentru ca oamenii nu sunt constienti de ceea ce „baga” in ei. Dar hai sa vedem mai jos si detaliile din comunicatul, semnat Radio ZU, plus piesa mitingului, mai precis imnul.

Puya se alatura campaniei initiata de Mihai Morar si Daniel Buzdugan impotriva deciziei de redeschidere a magazinelor de vise si a comercializarii de produse etnobotanice.

Prezentatorii matinalului de la Radio ZU dau intalnire tuturor celor care sustin aceasta cauza luni, 14 februarie, in Piata Victoriei, de la 13:00. Protestul se va desfasura sub deviza “Radio ZU da panica la etnobotanica. Iubim Viata!“, urmand ca Puya sa interpreteze imnul acestei miscari. Printre sustinatori se mai numara si Mihai Bendeac, fosti consumatori de produse etnobotanice, rude ale victimelor care au avut de suferit in urma consumului unor astfel de substante.

Alegerea zilei protestului n-a fost intamplatoare: a fost aleasa Valentine’s Day tocmai pentru a arata ca iubirea poate fi perceputa in mai multe feluri. In acest context, dragostea de viata primeaza.