Puya, solistul grupului La Familia, afirma ca decizia de la Cotroceni de a discuta despre legalizarea drogurilor usoare si a prostitutiei nu este decat un mesaj electoral.

Artistul considera ca politicienii nu iau serios in considerare aceasta posibilitate, ci doar incearca sa atraga la vot persoanele care consuma droguri usoare. Astfel, Puya a declarat ca initiativa nu este decat un „fitil electoral” si ca, de fapt, problema nu este tratata temeinic de catre politicieni.

„Nu cred ca e nimic serios. Asa fac mereu politicienii cand e vorba sa fie din nou alesi. E vrajeala electorala. Despre legalizarea drogurilor usoare ar trebui sa se discute serios, cum se intampla in statele cu adevarat democratice. La noi, politicienii vor doar voturile consumatorilor„, a fost de parere Puya.

Puya este unul dintre artistii romani care a avut numeroase probleme din cauza consumului de droguri. De altfel, Sisu, celalalt membru al formatiei La Familia , a fost arestat de cateva ori din cauza ca a fost acuzat si gasit vinovat de trafic de droguri de mare risc.