Prin intermediul colaborarii noastre cu managerul din Statele Unite ale Americii si anume Laura, astazi il prezentam pe QuEST, la care va prezint si un videoclip la piesa „Gambler„, dar si cel mai recent mixtape al sau intitulat „Fear Not Failure„, ce poate fi ascultat pe site-ul sau.

Daca nu ramai cu altceva din muzica mea, macar las-o sa te inspire.

Cam astea sunt cuvintele care-l definesc pe acest artist care atunci cand a ascultat prima oara hip hop, a fost atras automat de aceasta miscare, ceea ce l-a determinat sa isi puna microfonul in fata si sa realizeze primele sale piese. Incepand usor, hip hop-ul a inceput sa se amplifice pentru el, devenind modul prin care comunica mai usor prin muzica, decat fata in fata cu un om. Pentru ca fiecare artist la inceput are un model, si QuEST l-a avut permanent in fata pe NAS.

Cand am auzit pentru prima oara The Roots pe postul de muzica The Box, aveau un videoclip cu Erykah Badu (“You Got Me”). Am crezut in primul moment ca, desi nu intelegeam exact ce spuneau, orice ar fi fost, era destul de tare. Astfel ca m-am apucat de scris si doar am continuat sa fac asta.

Muzica l-a ridicat foarte repede si n-a trecut neobservat, acesta colaborand cu cele mai mari site-uri din Statele Unite ale Americii si anume HipHopDX, NahRight, Complex si 2DopeBoyz.

Daca ai parte de atentia cuiva, ai responsabilitatea de a performa pentru acea audienta si de a aduce ceva mai bun in vietile lor. Trebuie sa iei aceasta responsabilitate in serios. Eu imi doresc sa obtin ceva pozitiv. Vreau sa pot sa te inspir sa faci lucruri grozave in viata. Chiar daca eu nu fac ceva bine, invata din greselile mele, pentru a face mai bine pentru tine.”

Cam acestea sunt cuvintele pentru site-ul nostru din partea artistului QuEST, un artist hip hop din Miami ce vrea sa depaseasca granitele Statelor Unite ale Americii. Pe QuEST il puteti gasi si pe conturile sale oficiale de twitter sau facebook.