Nu am cuvinte, imi pare rau, dar ziua de astazi pentru mine este una neagra, tocmai am pierdut un prieten, pe Gikone. Inca nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat, deoarece faceam planuri alaturi de el pentru promovarea albumului sau „In Memoriam”, ce urma sa fie lansat in curand. Din pacate s-a stins, totul s-a stins, a ramas doar muzica sa care ne-a ramas.

Am trecut prin multe alaturi de el, am lansat Compilatia RadioONMusic, unde Gikone mi-a dat piesa sa „Clipa Ta”, alaturi de Zombie THC. Probabil este singurul material pe care a apucat sa-si puna amprenta. Nu mai am cuvinte, deoarece aceasta piesa a fost favorita vizitatorilor RadioONMusic.ro, unde Gikone a declarat:

Multumesc tuturor ascultatorilor mei si celor care m-au votat. Le multumesc din tot sufletul si sa aibe rabdare ca in putin timp va iesi albumul meu “In Memoriam“.

As mai avea o multime de spus, dar as vrea sa-l lasam pe Gikone printr-un prim si ultim INTERVIU, pe care am avut placerea sa i-l iau in 2010.

Ca un ultim cuvant, ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine, pentru RadioONMusic.ro. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Gogu: L-am cunoscut pe Gicu, i-am cunoscut familia si chiar am dormit in casa cu ei. Un om de milioane, saritor si sufletist de fiecare data. Acum se pare ca Dumnezeu a vrut sa se intample asa, dar un lucru e sigur: NU TE VOM UITA NICIODATA GIKONE!!!