rakuDupă ce în luna martie a acestui ne-a oferit piesa „Mașina de rime”, care beneficiază și de un videoclip, pe care-l puteți vedea aici, raku – MC-ul care „face o muzică hibridă” vine cu o altă piesă extrasă de pe albumul „7”, și anume „Pe Beatbox”.

„Pe Beatbox”, împreună cu alte 13 piese alcătuiesc tracklist-ul albumului „7”, care a fost lansat în mai 2014 și îi are ca invitați pe Sonny Flame, George Vintilă, Johnny King, Subsemnatu, Sofia, Kepa, Iustina & Nony Borsan și Dru Klein & DJ Undoo.

Cei care s-au ocupat de realizarea acestei piese (mix/master) sunt însuși raku și Christu, iar la fel ca și celelalte piese de pe album, aceasta a fost înregistrată la Chill Brothers.

Albumul „7”, dar și celelalte materiale care alcătuiesc discografia artistului pot fi achiziționate de pe site-ul său oficial.

Vă reamintesc că raku va fi prezent în această vară la Airfield Festival, alături de artiști și trupe din țară precum CTC, Flou Rege, Haarp Cord, dar și invitați din afara țării, precum R.A. The Rugged Man, Mobb Deep, The Four Owls, etc. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Audiție plăcută!