RapDupă ce acum doi ani a dat viață cuvântului lansând albumul „Pe Aripile Cuvântului”, Rappa nu încetează să ne surprindă și nici să muncească pentru a ne încânta timpanele.

Anul 2015 a început bine pentru acesta, care a reușit să lanseze o parte din albumul „Oximoron” (tracklist-ul acestuia cuprinde 13 piese, însă doar 7 dintre ele sunt disponibile în mediul online pe contul de youtube al artistului) și se pare că acest material va fi urmat de un altul, și anume „Pianistul”.

Piesa „Nemuritor” este un extras de pe viitorul său material menționat mai sus și reprezintă o colaborare a lui Rappa cu Marcela Scripcaru, a cărei voce este prezentă pe refren. Prezența vocilor feminine pe piesele acestuia nu este ceva străin pentru ascultători, deoarece artistul are numeroase colaborări de acest fel.

De producția piesei s-a ocupat Metaphour, iar de restul detaliilor care au pus la punct rezultatul final cei de la Makevelli Records TV, unde aceasta a fost înregistrată.

În final, voi cita câteva cuvinte spuse de către Rappa, și anume: „nu tot ce rimează-i vers”, aceasta fiind o bună remarcă pentru tinerii care aspiră să devină „poeți urbani”.

Audiție plăcută!