RasProbabil știți deja că Ras Kass este un „original gangsta”, acesta fiind și numele ultimei piese lansate de artistul american.

Ras Kass este membru Golden State Warriors alături de Xzibit și Saafir, iar în 2014 a redevenit membru al trupei The HRSMN (numele căreia face referire la „Four Horsemen Of The Apocalypse”, care apar în Biblie) alături de Canibus, Killah Priest și Kurupt.

După lansarea materialului „Blasphemy”, alături de Apollo Brown, MC-ul originar din California vine cu o nouă piesă intitulată „So O.G.” (OG însemnând „original gangsta”).

„So O.G.” a fost lansată prin intermediul DJBooth.net iar de producția acesteia s-a ocupat Lavish.

Ultimul material lansat de Ras este cel despre care vă vorbeam mai sus, și anume „Blasphemy”, care este o colaborare cu Apollo Brown.

Acesta reprezintă o colecție îndrăzneață de idei filosofice prin intermediul cărora cei doi ne vorbesc despre tensiunile provocate de problemele rasiale și despre oamenii de culoare care sunt abuzați de organele de poliție. O altă temă majoră a albumului o constituie religia, până și numele acestuia este unul sugestiv. Alte subiecte atinse de Ras și Apollo sunt „închinarea” omului la bani, putere, guvern, respect, sex și dragoste, și printre altele, acestea sunt cele care întruchipează un comportament descris ca fiind „blasfemator”.

„Blasphemy” este considerat un „întreg” datorită „avalanșei de subiecte” care-l străbat și este disponibil în mediul online, de unde-l puteți cumpăra/asculta.

Audiție plăcută!