rashid cia

Ştim că avem foarte mulţi fani C.I.A. printre vizitatorii noştri, aşadar continuăm rubrica noastră alături de Rashid, care ne recomanda un playlist foarte interesant. Înainte de a vă prezenta playlist-ul realizat de Rashid, trebuie sa vă anunţăm că C.I.A. porneşte în turneul de lansare la „Operaţiunea Party Monstru”, iar primul concert va avea loc pe data de 15 martie, în Constanţa mai exact în Goblin, iar următorul în Piteşti, Champions Sports Pub. Următoarele concerte vor fi anunţate pe parcurs pe BlackSheepSound.

01. Ryan Leslie – Carnival of venice

Ok, voi începe cu Ryan Leslie, care îmi rupe capul cu fiecare piesa/producţie, cea mai recentă fiind „Carnival of Venice”, mi se pare un artist complet şi îl ascult cu plăcere oricând.

02. The Black Keys – The baddest man alive

Un alt punct pe ordinea de zi ar fi „The Black Keys”, fac o muzică aparte şi în combinaţie cu RZA de exemplu, pe „The baddest man alive”, rezultatul e unul de mare excepţie.

03. Demigodz – Dead in the middle

Cred că cel mai tare track underground pe care l-am auzit în ultima perioadă este „Demigodz – Dead in the middle”, cu sample-ul cel mai nebun pe refren, cred ca Îmi era dor de Big Pun.

În ordine aleatorie ar urma:

04. Frank Ocean ft. Andre 3000 – Pink Matter
05. Lucci Lou ft. Lil Wayne – No problems
06. The Weeknd – Rolling stone
07. 50 Cent – Major distribution
08. Jamie Woon (cam tot)
09. Wale Ft. Chinx Drugz & Fatz – Let A Nigga Know
10. Bruno Mars – If I Knew/When i was your man (cam tot albumul)
11. Justin Nozuka (cam tot)
12. Sexion d`Assaut – Avant Qu`elle Parte/Désolé (tot timpul mi-a plăcut hip hop-ul francez)