Fenomenal… acesta este un cuvânt care poate descrie treaba făcută de Alan & Kepa la lansarea albumuluiTabu în Sibiu. Părere pe care o spun încercând să fiu cât mai „Sincer”. Încălzirea a fost făcută de maestrul Shannon care ne-a încântat urechile cu performanțele lui de beatbox, după care băieții de la Paradox și-au făcut apariția pe scenă încălzind și mai tare atmosfera.

Când tu stăteai degeaba” oamenii dădeau pe beat din cap în Dreamer’s Pub din Sibiu pe versurile lui Alan & Kepa care răsunau cât se putea de tare din boxe. Flow-ul lui Kepa era la fel de rapid ca „Săgeata albastră”, iar Alan nu se lăsa deloc mai prejos. Băieții au cântat ceva mai „Personal” într-un mod magnific în care erau în stare să îți ofere un „Atac cerebral”.

Bineînțeles că piesa ce dă numele albumului,„Tabu” a fost și ea prezentă, dar și piese precum „Macadam”, „Labirint”, „Rapu’ meu”, „O ultimă speranță”, „Strada” și piesa arhicunoscută ce a strâns peste 1 milion de vizualizări „Sar cățele” la care s-a cerut și un bis și care a făcut furori în public.

Pozele se pot descărca de pe pagina noastră de facebook.