Joi seara, oraşul celor şapte coline a răsunat în ritm de hip hop venit direct din Pantelimon cu B.U.G Mafia. Clubul Queen’s a fost locaţia în care s-a desfăşurat Balul Bobocilor 2013 la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi, în cadrul căruia ne-am putut bucura cu toţii de un super concert semnat B.U.G Mafia.

Puţin după ora 00.30, şi-a făcut apariţia pe scenă DJ Paul, urmat de Caddy, Tataee şi Uzzi. Seara a fost presărată atât cu piese de albumul „Înapoi în viitor” (2011), cum ar fi „Când trandafirii mor”, „Cât poţi tu de tare”, „Bag ****-n lume şi v-o fac cadou”, „Fără cuvinte”, cât şi piese care i-au consacrat, precum „Străzile”, „Limbaj de cartier”, „Pantelimonu’ petrece”, „În anii ce-au trecut” şi „Româneşte”.
Anul 2013 înseamnă pentru băieţii de la B.U.G Mafia aniversarea a 20 de ani de carieră muzicală, care are în spate 11 albume, sute de concerte şi foarte mulţi ascultători.

Nu a fost un bal de minori, cu siguranţă, asta venind ca un raspuns la  întrebarea lui Tataee, dovadă fiind mulţimea de oameni care scandau „Mafia” şi cântau piesă cu piesă, indiferent că era vorba de una din 2011, 2005 sau 1996. Pot să zic că a fost o atmosferă foarte faină, iar băieţii „născuţi şi crescuţi în Pantelimon”, au revenit după pauza de pe scena muzicală din România cum nu se putea mai bine.

Piesa „În anii ce-au trecut” a cam fost momentul culminant al serii, iar mulţimea de mâini ridicate în aer îmi amintea de videoclipul oficial al piesei, care arăta legătura specială creată în atâţia ani între B.U.G Mafia şi oamenii care apreciază muzica acestora.
Seara s-a încheiat cu un prelung „Mafia” scandat de public şi cu ropote de aplauze.

La Mulţi Ani, B.U.G Mafia şi aşteptăm cu nerăbdare piesa în colaborare cu Gojira şi Planet H.

Mulţumiri fotografului BlackSheepSound, Dan Filipciuc, pentru pozele realizate.  Acestea pot fi descărcate la mărimea originală de pe pagina noastră de Facebook.