Aflați în plin turneu oficial de promovare a ultimului album, sub egida labelului independent Craiova Independent Artists, ce poartă numele de Universal, băieții de la C.I.A. au ajuns vineri seara, pentru prima oară în Trippin Cafe din Brașov, unde, întâmpinați de un public gălăgios, au făcut o atmosferă de zile mari.

Băieții de la Aparataj 1310, nu s-au lăsat nici ei mai prejos, ei venind pregătiți pentru warm-up, ca să agite spirilete cu un set de senzație, numai cu Raw Hip Hop.

In jurul orei 01, oltenii simpatici de la C.I.A. , secondați pe fundal de DJ Hash, și-au început recitalul, vorbind foarte frumos despre Craiova, literele „Siaiei” fiind cele mai aclamate de către public.

„Operațiunea Party” s-a desfășurat cu succes într-un cadru foarte restrâns, „Puii de lei” demonstrând că sunt „Tot aici”, și tot „Însetați” să facă atmosferă.

„Alo, Europa” ? care-i treaba? „Mai vrei” rep? OK, „Te-am văzut”! Dar te anunț, indiferent de ce se întâmplă, am să rămân tot „Cel care sunt azi”.

„Dacă vrei Hip Hop”, atunci e foarte simplu. Știm că ai numeroase momente de „Zbor la joasă altitudine”, dar lasă „Invazia” de rime să te cuprindă pentru schimbare de mentalitate!

„Bă ești nebun?”, „Ce s-a întâmplat”? S-a pierdut? „Unde e ea” frate? „Dacă aș putea” v-aș spune, dar rămâne „Universal” valabil că bucuria trăiește în fiecare dintre noi, a fost mesajul serii, transmis de Rashid, Byga, Phila și DJ Hash, într-un cuvânt C.I.A.

Nu știu dacă fotografiile vor vorbi de la sine, însă știu sigur că cei care au cântat pe toată perioada concertului și și-au pierdut vocile, sigur te vor sfătui să nu ratezi următorul lor eveniment.

Eu personal, dau garanția 100% că merită să mergi la un show al acestor băieți, atât din perspectiva atmosferei pe care o crează, cât și din punct de vedere al energiei cu care pleci de la eveniment, dacă o lași să te cuprindă.

Mai jos, câteva poze de la eveniment.

WE SPEAK HIP HOP!