Vineri pe 08.04.2011 a avut loc mult asteptatul concert Cannon & Paranoia. Se pare ca este adevarata vorba „ne intoarcem mereu la origini” deoarece cantaretul a sustinut concertul in Slobozia, acesta fiind orasul natal.

Mare a fost uimirea cand s-a remarcat ca, desi in acelas oras canta Cabron, baietii noi intrati pe piata muzicala au spart norma. Au avut un public numeros . In deschiderea concertului a cantat Atom uracand apoi pe scena Cannon si Paranoia, dupa o perioada a urcat si invitatul baietilor Ghambyt. Se pare ca piesa care a prins cel mai bine si era stiuta si de public a fost Basta. A fost cantata de intregul public.

Cannon ne impartaseste ce a simtit atunci cand a auzit publicul: ” E greu de exprimat in cuvinte. Mi-a dat foarte mult curaj. Am simtit ca in cel mai scurt timp posibil o sa se intample acelas lucru la fiecare concert fie in Bucuresti sau in provincie. Mi-am dat seama ca muzica mea este apreciata si ca reusesc sa ofer publicului ceea ce isi doreste. Adica, muzica de calitate”.

Asteptam urmatoarele concerte. Multa bafta!