Carbon, Stres, DJ Grigo @ Bohemian Flow - Sibiu

În sfârșit a sosit și ziua mult așteptată de majoritatea persoanelor cu care conviețuim, Sfânta zi de vineri, ziua în care timpul trece mult mai repede și toți plecăm mai fericiți de la muncă sau școală către casă, ziua în care majoritatea persoanelor merg în club, așa cum am făcut și noi.

Ne-am strâns vineri, 05.04.2013 în Bohemian Flow din Sibiu pentru a fi martorii unui eveniment mult așteptat de unele persoane, concertul de lansare a albumului „Elemente instabile” a lui Carbon.

E poezia celor care dau din cap
Vă dăm big-up
Cu multe rime și-un pick-up

Rapul este elementul comun care ne-a strâns pe toți sub același acoperiș să dăm toți din cap, să mișcăm mâinile prin aer, să strigăm numele celor de pe scenă, mai pe scurt să ne distrăm și să facem o atmosferă cât se poate de plăcută pentru cei care au venit să ne încânte urechile, Carbon, Stres și DJ Grigo. Ajunși în locația cu pricina, cu sufletul la gură și cu emoțiile ascunse-n timpan am intrat pe ușă și dintr-o dată s-a așternut o mare mirare datorită localului care zăcea într-o liniște aproape morbidă, însă cu speranța că totul se va schimba și că evenimentul se va ține în continuare am luat un loc și am așteptat. Am așteptat o oră, două și în sfârșit după 3 ore de așteptare și cu speranța în vene oamenii au început să își facă apariția.

Ușor după ora 12:00 Grigo își ia locul ca un rege cu coroană în spatele platanelor de pe scenă. Cât ai zice scratch Carbon și Stres au venit în ajutorul lui Grigo și așa concertul a luat viață. La fel ca „Infinitul din secunde„, timpul a trecut repede însă noi, cei prezenți la concert am avut parte de lirică pe măsură din partea celor 2 MC. Am avut parte de melodii de pe noul album „Elemente instabile”, dar și de pe albumele „Catharsis” și chiar o bucată din melodia lui Stres, „Rapu’ meu” în colaborare cu Alan & Kepa. Cu ocazia lansării albumului lui Carbon am avut plăcerea de a asculta câteva bucăți de pe viitorul album semnat Stres.

Cu toate fiind spuse evenimentul a fost un succes pentru noi spectatorii, fanii și susținătorii mișcării Hip-Hop. Având în vedere faptul că lumea nu s-a strâns într-un număr mare zâmbetul lui Carbon nu a pierit de pe fața acestuia.