Carbon, Nwanda, Stres, DJ Grigo @ Underground Pub Iasi (31)

Pentru unii oameni, o seară de duminică poate fi petrecută acasă, în familie, cu iubitul sau iubita, cu prietenii pe stadion ori în alte multe feluri. Pentru iubitorii de hip hop din Iaşi, nu a fost deloc grea alegerea felului de a petrece seara de duminică din weekendul trecut. Underground Pub a fost locul de întâlnire al acelora ghidaţi în viaţă de muzică, „hrană pentru suflet flămând”.

Cei veniţi în Underground Pub s-au putut bucura în deschidere de o porţie de hip hop şi beatbox. Fraţii FF, Afty şi Boală au semnat condica de prezenţă la capitolul hip hop, iar la capitolul beatbox i-am avut la microfon pe Vlood şi Micwave, participanţi la prima ediţie oficială Romanian Beatbox Battle, ce a avut loc la Iaşi în luna noiembrie a anului trecut. Vlad Rotaru a.k.a Vlood este cunoscut publicului drept primul campion oficial al acestei ediţii, el urmând să reprezinte România la următorul Beatbox Battle World Championship.

Puţin după ora 23, şi-au făcut apariţia pe scenă DJ Grigo, Carbon, Nwanda şi Stres. Eram cu toţii pregătiţi de o seară de muzică bună, aşa că ne-am întors în timp şi am avut parte de „Introspecţii”, luând aminte la sfatul lui Carbon: „E prea devreme să fie prea târziu, păstrează mintea trează şi spiritul viu”. Underground Pub a răsunat pe piese de pe albumul lansat de Carbon, intitulat „Elemente instabile”, precum „La Început…Zis Şi Făcut”, „Poezia Celor Care”, „Pe Unde M-Aruncă Vocile Astea” şi „Infinitul Din Secunde”.

Pe parcursul serii, s-au mai auzit şi piese semnate Stres şi Nwanda, acesta din urmă amintindu-ne că „Prost nu înseamnă nebun” şi că nu trebuie să facem „Paşi pe loc”, ci să punem la cale nişte „Vrăji” pentru următoarea întâlnire de la Iaşi. Cei „puţini, da’ inimoşi”, cum a numit Nwanda publicul prezent la concert, au reuşit să creeze o atmosferă specială, versurile celor 3 artişti fiind pe buzele tuturor.
Iaşi-ul vă mulţumeşte şi vă mai aşteaptă cu o porţie de hip hop cât de curând!

Îi mulţumim, de asemenea, colegului nostru, Dan Filipciuc, pentru pozele realizate.