In seara de 11 Septembrie, peste 1000 de persoane au ales sa isi petreaca ultima zi de vacanta alaturi de Cedry2k si invitatii sai la lansarea primului volum din compilatia „Colaborari 2005-2011”.

Ajunsi in Silver Church in jurul orei 21, am fost putin panicati de lipsa cozilor infernale (asa cum eram obisnuiti de fiecare data) si de numarul mic de oameni pregatiti de distractie, dar se pare ca dezamagirea s-a transformat in uimire, cand am observat ca devine tot mai neincapator.

Trecand peste aspectele neplacut din acea seara (caldura insuportabila), concertul, ce avea ca scop promovarea albumului, a inceput in jurul orei 11 aducandu-ne in scena pe baietii de la Haarp Cord: Sisu, Pacha Man si Dragonu‘, dar si pe Deliric1, DOC, Carbon, Aforic, Nwanda, Vlad Dobrescu si Scanteie.

Show-ul a fost intretinut de Faibo X si Lu-K Beats cei doi jucandu-se cu mintile noastre pe ritmuri de rap si remix-uri dubstep si dnb.

Cu baiatu’ Robert Drogatu’ ce l-a dublat tot spectacolul, Cedry2k a reusit sa tina in sus mii de maini si sa scoata plamanii din cei prezenti in acea seara la concert.

Show-ul a luat sfarsit cu un freestyle specific poetului Cedrea. CUMPARATI ALBUMUL!