Iată-ne ajunși la final de carieră ca de piatră, a unei legende încă vie. Cedry2k s-a prezentat, duminică seara, pe scena unui Silver Church umplut până la refuz, spunând că acesta a fost ultimul concert pe care îl va susține.

Până la momentul intrării pe scena a lui Cedry2k, oamenii DJ Grigo, și Stripes din Brăila au făcut o mică încălzire, prin care Stripes a anunțat că urmează cât de curând să lanseze materialul său nou, sub numele de „Școala veche”.

În momentul intrării în scenă a lui Cedry2k, întâmpinat de o mulțime de aplauze și urale, toată lumea ce avea dureri de cap, a servit un „Antinevralgic”, cu care oamenii l-au dus la „Extreme”. A fost doar „Clipa Schimbării”, în care „Alchimia Luminii”, și „Sacrificiile” au scos la iveală „Identitatea” fiecăruia. Cedry2k și-a arătat „Recunoștința” față de fiecare om ce l-a susținut, iar alături de omul Dragonu aka 47, prin „Povești de Familie”, au ținut în „Șah”, prin „Strigătul Mut”, „Noile Ordine Mondiale”, omul Stress de la SubTerra, alăturându-se și el asaltului de rime.

Era momentul și pentru „Lirici pentru critici partea a doua”, în care, alături de Carbon, să se reflecte faptul că doar prin „Introspecții”, și „Antrenament”, e „Singura Șansă” de a nu lăsa răul să se propage prin „Progresie Geometrică”, regăsindu-și „Demnitatea”, și strângând multe „Flori de mucigai”.

Fratele Tudor Sișu nu a fost uitat, și este așteptat cu nerăbdare afară, deși știm că el suportă „Consecințele”.

Spre finalul concertului, alături de Euforic din Galați, a desenat un „Amurg Tăcut”, mulțumind tuturor celor prezenți pentru susținere, și a anunțat cât de curând o reunire a trupei Haarp Cord.

Și cam asta a fost Cedry2k” …. Aceasta a fost „Clipa Schimbării partea a doua”, prin care „Marea Evadare” va produce un „Alt Exemplu”.

Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie sentimentul, atmosfera și starea de spirit transmisă de la artiști către public și invers, însă cei care au fost prezenți la acest eveniment, cu siguranță, nu vor uita prea curând această seară.

Mai jos, se găsesc câteva poze de la eveniment, galeria foto fiind realizată, cu multe mulțumiri colegei Tami. Enjoy!

No matter what … WE SPEAK HIP HOP!