IMGP7058

Vineri a fost o zi pe care o așteptam de mai bine de un an de zile, mai exact revenirea în Timișoara a unuia dintre artiștii pe care nu voiam să-l văd retras din hip hop-ul românesc. Da, este vorba despre Cedry2k care a fost pe scenă precum ne-am așteptat, același om, artist, caracter și respect. Și ca la orice concert de prin țară de care am auzit, Daos a fost neîncăpător, lume multă nerăbdătoare să asculte live cel mai recent album a artistului și anume ”Sfinții Închisorilor”. Biltele au fost epuizate cu cel puțin o oră înainte de începerea marelui eveniment care menționez că a fost organizat de Boombox Terrorist cărora le mulțumim și de această dată pentru că au fost alături de noi. Revenind la ale noastre, Cedry2k a venit în Timișoara alături de Tecko la platane și de Sișu Tudor cu Stres. Evenimentul a început după miezul nopții, în jurul orei 1.

Trecând la playlist-ul artistului, acesta a fost format din piese de pe albumul ”Sfinții Închisorilor”, dar și de pe albume precum ”Clipa Schimbării” sau ”Identitate, iar printre ele strecurând  colaborările cu Sișu Tudor și Stres din toată activitatea sa. Într-o mică pauză dintre piese Cedry2k a precizat publicului venit că acest material a fost scris în ultimele 3 luni, având în spate o documentare de 2 ani.
În final, concertul a fost întins pe mai bine de-o oră jumate, atmosfera din club provocând o căldură enormă. Finalul a fost cel mai încins, publicul cerând revenirea sa pe scenă, iar artistul a răspuns cu bis. Pace vouă!