Pe data de 4 decembrie, poetul hip hop-ului romanesc si anume Cedry2k, a sustinut un concert organizat de prietenii si partenerii nostri de la JunkySIZE Events in Wings Club, alaturi de Omu Gnom, DJ EM, Carbon, Robert Drogatu’ si DJ FaiboX. Atmosfera din Wings a fost intretinuta de Vlad Dobrescu.

Si pentru ca JunkySIZE Events s-au ocupat de organizarea concertului, publicul a fost destul de numeros, atmosfera fiind pe placul tuturor, mai ales al lui Omu Gnom, care a inceput seara. Omu Gnom, a cantat piese precum „Metehne„, „Salut„, „Reinvierea rap-ului romanesc„, „La Psiholog” sau „Cu cartile pe fata„, care beneficiaza si de un videoclip, pe care-l puteti vedea pe site-ul nostru.

Cedry2k si-a facut simtita prezenta alaturi de Carbon si Robert Drogatu’, care au fost sustinuti la platane de DJ FaiboX. Printre piesele care au fost cantate de cei trei artisti, au fost de pe materialul „Dragoste sau frica„, semnat Haarp Cord. Printre piese putem enumera „Recunoaste„, „Demnitate„, „De asa natura” si altele.

Linii subtiri„, „Clisee„, „Muzica„, „Fac din noapte zi„, „Consecinte„, „Introspectii„, au fost cateva din piesele care au fost interpretate de artisti pe scena. Concertul s-a incheiat dupa miezul noptii, aproximativ la ora 01:30.

Sisu liber!