Pe data de 15 februarie, a avut loc un eveniment deosebit pentru publicul orădean, deoarece astfel de evenimente în acest oraş sunt destul de rare. Locul desfăşurării evenimentului a fost Blue Monday, unde toţi cei care au avut în comun hip hop-ul s-au adunat şi au aşteptat ca nimeni altul decât Chimie, să-şi facă prezenţa. Acesta a lansat în avanpremieră albumul „De la zei la cimpanzei„.

Cu un warm-up asigurat de DJ Klaus EB, oamenii au început să umple localul, iar primul invitat ce şi-a făcut simţită prezenţa în miezul nopţii a fost Echo. Acesta este din oraşul Aleşd, care după cum a declarat şi el, nu de foarte mult timp s-a apucat de acest fenomen, dar iata-l printre noi, în deschiderea concertului Chimie. În scurt timp, au intrat pe scenă brigada din Cluj Napoca, Udesta ce este reprezentată de Necu, Slick, Scubim, Marinaru şi Col3a. Băieţii au incins atmosfera ca la ei acasă, iar una dintre piesele preferate publicului a fost „Abia aştept”, ce poate fi ascultată şi pe contul lor oficial de youtube, asta pentru cei care au pierdut concertul, restul cu siguranţă deja au facut-o. Pe scena din Blue Monday, şi-a mai făcut apariţia Waxi, dar şi bine cunoscuţii artişti orădeni Saylas şi Smec, care de un timp pun oraşul pe harta hip hop-ului din România. Aceştia au interpretat cele mai recente piese ale lor, printre care „Mulţumesc„, ce beneficiază şi de videoclip, „Oradea„, „Mister„, dar şi „Nu uita muzica„, ce a fost lansată alături de un videoclip în luna ianuarie, în premieră pe BlackSheepSound. Recent Saylas a lansat şi o piesă numită „Gheaţă şi foc„, ce poate fi ascultată pe site-ul nostru.

După deschiderea celor menţionaţi mai sus, în jurul orei 1 şi-a făcut apariţia şi Chimie, care a aprins publicul din local, prin apariţia sa. Acesta a venit în Oradea, alături de unul dintre cei mai buni DJ de la noi din ţară, deasemenea şi producător, care se numeşte DJ Al*Bu. O dăm cu pace pentru omul Chimie, care ne-a interpretat şi piese de pe vremea Specii, de la „Ameninţarea Maimuţei” şi până la primul său material solo, intitulat „Mambo Siria„, plus câteva piese pe care Chimie a fost colaborator, printre care şi cea cu Subcarpaţi. Intr-o atmosferă excepţională creată de public, Chimie a interpretat şi „Plânsul Sirenelor„, ce este în colaborare cu Junk şi Samurai. Sfârşitul piesei a fost alături de vocile din sală, care au interpretat alături de artist „Dragostea care e ca o stea, luminează toată viaţa mea„. Chimie a ridicat o mână sus şi pentru omul Aforic, interpretând piesa „Omul modern„, ce depăşeşte pe youtube 500 de mii de vizualizări. Piesa fiind extrasă de pe materialul „Mambo Siria”, lansat de Chimie pe data de 4 martie. Interpretând şi piesele noi de pe noul material „De la zei la cimpanzei„, Chimie a surprins finalul cu piesa „Primăvară„, ce a fost cerută de public, în repetate rânduri. Aceasta a fost cântată vers cu vers, pe toata durata sa. La finalul acestei piese, Chimie a salutat publicul orădean şi le-a mulţumit pentru atmosfera creată, dar oamenii au strigat în repetate rânduri numele său, artistul întorcându-se pe scenă, pentru o ultimă piesă. After party-ul evenimentului a fost asigurat de Col3a, care a întreţinut atmosfera, alături de DJ Klaus EB. Dupa after-party, DJ Klaus EB a mai susţinut o sesiune de scratch alături de DJ Al*Bu şi DJ Nesc de la Bătrânu Records.

Pozele pot fi descărcate de pe pagina noastră de facebook.

Îi mulţumim lui Raţ Robert, pentru primirea noastră la acest eveniment. Şi nu uitaţi că BlackSheepSound va fi alături de voi, în toate concertele din Oradea şi din ţară, realizand pe site-ul nostru recenzii + poze.

We Speak Hip Hop!