Sâmbătă, 12 ianuarie, Underground Pub din Iaşi, a răsunat din nou pe ritmuri de hip hop, la avanpremiera albumului semnat Chimie, „De la zei la cimpanzei„. Pe Chimie, nu l-am văzut live de la Specii, aşa că toţi fanii ieşeni s-au strâns pentru a întâmpina acest nou album al artistului.

În deschiderea evenimentului, am avut parte de Boala, Spasme şi Fraţii FF, care au încălzit microfoanele până la sosirea artistului. Chimie a urcat pe scenă însoţit de DJ Al”Bu, undeva puţin după ora 23:00. Pentru început publicul a avut parte de câteva piese vechi, de la Specii, cu Dragonu sau Ursacian, de la „Ameninţarea Maimuţei” incoace, urmând ca mai apoi artistul să interpreteze atât melodii de pe primul album solo, „Mambo Siria„, cât şi colaborări, printre care o bucată cu Subcarpaţi. Spre sfârşitul concertului publicul a avut parte şi de o supriză de pe noul album, o piesă ce nu are încă un titlu oficial.

Fanii ieşeni au aclamat pe tot parcursul concertului, scandând fiecare melodie pe care o cunoşteau. Pentru câteva ore Underground Pub s-a mişcat într-un sincron perfect pe hip-hop, ceea ce nu poate fi decât „foarte tare, mothef#ckers„!