Chimie @ Heaven s Hell (5)

Personal, sunt un mare fan Chimie. Aşadar, nu am de gând să ratez vreun concert de-al lui, atâta timp cât am posibilitatea să mă deplasez până acolo. Eh, de data asta am avut ocazia să văd ceva diferit, mai precis conceptul de ”VS”. Alături de DragoşSkarabeuAnghel, artistul a reuşit să întreţină un concert aproape perfect. De ce aproape perfect şi nu perfect? Vă las să aflaţi singuri din următoarea recenzie:

Am ajuns în Heaven’s Hell. Este ora 00 şi clubul este plin. Sunt obişnuit cu atmosfera concertelor semnate Chimie, dar aplauzele şi ţipetele de nerăbdare ale oamenilor nu ezită să-mi provoace o stare de nerăbdare. Fratele Skarabeu este deja la platane, întreţinând atmosfera. Concertul este deschis de Dodo, MC al KO Production. După trei piese, artistul intră în conflict cu o persoană din public, provocându-l la battle, dar spiritele s-au liniştit repede, atunci când Dodo a ales să-şi continuie programul. Aşadar, acesta îşi cântă ultima piesă şi îi predă microfonul lui Chimie, care a urcat pe scenă aşa cum se cuvine, în aplauzele celor prezenţi.

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare concert, Mişu ne-a povestit pentru început câteva ”Poveşti despre noroc şi ghinion”. Seara a continuat reprezentându-şi casa aka ”Special K House” şi aducându-ne aminte că trebuie să ne preţuim ”Patria”. Duelul cu Skarabeu a continuat pe instrumentalele sale, aşadar nu au lipsit melodii precum „4 Ziua”, ”Maimuţe de stradă” şi ”La podu’ de butelii.” Bineînţeles că nu au lipsit nici piese precum ”La cimpanzei”, ”Ultimul golan”, ”Muzica, muzica, muzica”, ”De la zei” şi ”Omul Modern”.

Chimie a dorit să dea şi o ”Dedicaţie”, ducându-şi la capăt tradiţia şi cântând faimoasele sale freestyle-uri ”Zăpezi pe Copaci” şi ”Noaptea”. Seara s-a încheiat când artistul a fost repus în scenă de aplauzele publicului, încheiând cu piesa ”I & I”.

În final, ce aş putea să spun? Să vă explic de ce pentru mine concertul nu a fost perfect ci aproape perfect? Datorită unei părţi din public, care au decis să strice o parte din atmosferă ţipând după melodii precum ”Candy 2” şi după alte melodii care au fost cântate mai înainte, doar că pe alte instrumentale. Îmi este clar că nu toţi au înţeles conceptul de ”VS”, însă atât Chimie cât şi Skarabeu s-au descurcat de minune, ca de fiecare dată. Totuşi, înainte să închei, aş vrea să-i mulţumesc colegei mele Lorena Nincă pentru pozele din cadrul evenimentului şi colegului meu Răzvan Petrescu pentru editarea acestora: