Direct de la concertul R.A.S.A. si Arssura, din Club Glow am ajuns la concertul umanitar „Academia SpErantei” din Club Fabrica, Bucuresti. Aici, spectatorii au fost in numar mult  mai mare ceea ce inseamna ca tinerii sunt foarte receptivi la astfel de evenimente (or fi oare din cauza sarbatorilor de paste?).
SiSC (Sindicatul Studentilor din Cibernetica) a pus la punct un proiect inpartit pe doua stiluri de muzica: Joi, 14.04 seara Rock, iar 15.04 a fost dedicata fanilor Hip-Hop. Proiectul se numeste „Academia SpErantei” si a fost editia de Paste. Conform comunicatului oferit inaintea evenimentului, organizatori au mentionat urmatoarele:
„Proiectul Academia SpErantei acorda sprijin si asistenta categoriilor sociale defavorizate, sensibilizand mediul academic, institutiile publice si private. In aceasta editie, fondurile stranse vor fi donate „Fundatiei Viitor pentru Copiii Romaniei – Casa Sf. Iosif”, cu peste 90 de copii in grija.”
La concert au luat parte: C.T.C., Scanteie (Ad Litteram), Angeles & What’s Up, O.N. & DJ Em, Cannon si The Bridge,cei din urma ne fiind mentionati pe afis si in comunicat.
A fost un concert incendiar cu un public primitor si agitat. Si ca de obicei, cateva poze de la eveniment.