Cu o intarziere destul de mare, din cauza unor „probleme tehnice”, asta ca sa putem da si noi vina pe ceva, va publicam astazi recenzia de la evenimentul din Friends si anume dubla lansare in Alba Iulia, CumicuUn Nenorocit” & Ais The ChefE Pericoloso Sporgersi„, unde Roxx de la RadioONMusic.ro a fost prezenta.

Cu o mica intarziere, tonul concertului a fost dat de intrarea lui Cumicu la incalzirea publicului din Friends, urmand o mica pauza a acestuia, timp in care a intrat Ais The Chef. Dupa cateva piese de pe albumul „E Pericoloso Sporgersi”, a urmat din nou o pauza pe scena.

Dupa pauza bine meritata, a intrat pe scena Scoby, care a incalzit din nou publicul, urmand ca Soul Sample sa-i preia sarcina. Apoi s-a auzit din nou vocea lui Cumicu pe piese ca „Un nenorocit„, „Gluma„, „Mii de ganduri„, terminandu-se cu un battle alaturi de RimeZic si Ais The Chef.

Ca in orice show origanizat intr-o cafenea, totul s-a „spart” la venirea politiei in incinta localului, deoarece muzica era pe un volum prea mare pentru ora aceea, moment in care Cumicu nu s-a simtit tocmai bine. Totul s-a terminat cu bine, deoarece cateva persoane s-au deplasat in fostul club al tineretului la un after party in care s-au bagat piese si s-a dansat pana dimineata la ora 9.

P.S.: Pentru a vizualiza pozele click aici sau pe titlu.

* Descarca de aici mai multe poze.