Duminica, in The Silver Church, mare lansare, mare, a lu` Deliric1 fratioare. Dupa cum era de asteptat, a fost multa lume, clubul umplandu-se pana la refuz. Cei ce n-au fost prezenti, au ratat un super-concert marca Deliric1.

Rapperul n-a fost singur pe scena, alaturi de el aflandu-se nume precum Doc si VD (nelipsiti de pe scena), Heas, Motzu, Rimaru, Carbon, Maximilian (cu un porcusor in mana si cu un tricou Sophie-sticat), Junky, Nwanda, Aforic si Cello si baietii de la Haarp Cord si anume Pacha man, Dragonu, Cedry2kSisu.

De incalzirea publicului s-a ocupat Chill Will, dar pe durata concertului la platane si-au facut aparitia si Grigo, Paul, Sauce, Faibo X, High Jet, Red Star. Printre rapperi si-a facut aparitia si maestrul de stand up, Teo cu „Shaorma”.

Atmosfera a fost una incendiara, dar din toate melodiile de departe cea mai iubita a fost “Muzica”, piesa care face de pe albumul lui DOC, „Scapat de sub control„.

Printre piesele care au fost incluse in programul concertului, chiar daca nu erau de pe albumul „Inspectia Tehnica Periodica„,  se enumera „Genti de bani„, „De ce tipa femeia asta„, dar si piese semnate C.T.C. si anume „Orice„, „Interzis nefumatorilor„, „C.T.C. prezinta” si „Scandal„.

Putem spune ca acest concert am vrea sa-l repetam in fiecare zi, totul a fost perfect, de la primul minut pana la ultimul, iar Silver Church a fost mai mult decat un club.