După lansarea din București, a venit rândul Brașovului să găzduiască sâmbătă seară, lansarea ultimului EP sub egida artistului independent Dragonu’, care poartă numele de „Dragoș V’o dă„.  Astfel în jurul orei 23, clubul Trippin Cafe s-a dovedit neîncăpător, în așteptarea omului Dragonu‘, și a invitaților săi, Flou Rege și DJ Grigo.

După perioada de așteptare, care i-a ținut pe participanți în ritmuri și rafale de Hip Hop, Dragonu’, DJ Grigo și Flou Rege și-au făcut apariția pe scenă, în aplauzele și uralele publicului prezent. În tot acest timp, publicul a arătat că n-a uitat nici de perioada Haarp Cord, nici de perioada Specii, fiind nerăbdători să cânte alături de artiștii preferați, și piese de pe materialele anterioare.

În ritmuri de „Hip Hop„, Dragonu’ alături de Flou Rege, a declarat că „N-o să mai fiu niciodata un drogat„, iar, pentru „Mâncători„, vă doresc numai de bine, deși „Mai mult ca sigur” vor exista în continuare și oameni care mă vor contesta. Flou Rege ne-a arătat că pe scenă, este doar „El și muzica„, subliniind faptul că micile pauze dintre piese, durează doar „3 minute zero nouă„. Multe mulțumiri tuturor persoanelor care l-au susținut la greu, chiar dacă, mergând în „Cerc Închis” n-au găsit multe căi de izbândă pentru dependența lor.

Transaminazele” au scăzut mult, semn că omul vechi 47, nu mai este în noul Dragonu’, acesta fiind un bun model pentru mai tinerii ascultători. Ca un mare voievod, a ținut să explice de ce originile te aduc mai aproape de ceea ce te reprezintă, „B.A.R.L.A.D” fiind orașul de referință, în această „Patrie„,”Poveștile de familie„, aducând din nou „Primăvara” în această toamnă târzie. Secondat de „Regele„, au scris o „Scrisoare pentru domnu’ președinte„, în care au relatat descoperirea … „The sound of the underground was found” . „Aloha„.

Deși în toți există „Dragoste sau frică„, la finalul concertului , pentru toți susținătorii, cei doi MC, au confirmat că „Nu se pot opri din scris„, de aceea, din amestecul celor două stări redate, rezultă că „Muzica naște monștri„, de aceea suntem „Cei care înalță flamuri„!

Mai jos, veți vedea pozele făcute la acest eveniment, cu mulțumirile de rigoare colegului Florian.

WE SPEAK HIP HOP!