La ora 21:00, era programat in Parcul Tineretului, mai exact la festivalul Art Boulevard, concertul Grupul de Rezistenta, unde RadioONMusic.ro a fost reprezentat prin colegul nostru Andrei Rhn.

Totul a inceput ca pe 30 iulie, in Elephant, cu un intro de 5 minute in care DJ Dox si DJ Undoo au facut incalzirea pentru a „Baga rep” publicului venit. „Pace cartierului„, o spune Brugner prin piesa sa, fiind urmata de Da Hood Justice cu „Secretu„. A doua parte a concertului se incheia cu K-Gula care a transmis mesajul catre public „Poti sa te ridici„, fiind urmat de DJ Undoo si DJ Dox la platane doua, trei minute.

Publicul era incalzit, totul era perfect pentru ca K-Gula sa reintre pe scena cu piesa „O viata„, urmand ca Brugner sa reapara cu „Cine ma simte„, care este in colaborare cu Nwanda, acesta sosind in ultimul moment, pentru a canta piesa. Urma ultima piesa de pe partea a treia si anume Da Hood Justice, „Supersonic„.

Spre finalul concertului, ultimele doua piese semnate Grupul de Rezistenta au fost „Tot timpul pe frecventa” si mult asteptata piesa „1 la suta„, care a facut publicul sa cante alaturi de ei.
  
* Ne cerem scuze pentru claritatea unor poze.
 * Pentru a salva o poza la claritate maxima, click pe ea, apoi Salvare.