Haarp Cord @ Timisoara (10)

După trei albume lansate, brigada Haarp Cord și-a făcut apariția din nou în Timișoara. A fost ca la un nou album, într-o altă formulă. O formulă mult mai densă aș putea spune: Sișu, Stres, El Nino, Cedry2k, Stripes, Euforic, Dragoș, Dj Grigo, Dj MO, Tecko Starr și Dj Wicked, totalul fiind nu mai puțin de 7 MC și 4 DJ.

Concertul a început undeva pe la 12:30, chiar de la apariția MC-iilor, scena a fost neîncăpătoare, fiecare trecând pe rând la microfon și cântând cele mai bune piese de pe repertoriu, atât cele solo, cât și cele în colaborare cu cei prezinți. Chiar de la prima piesă Haarp, Dragonu n-a fost uitat, dându-se cu pace pentru el. După finalizarea concertului am mai rămas pentru a primi câteva lămuriri în legătura cu noul Haarp. Cedry2k mi-a spus că s-au făcut deja câteva piese și că sunt în căutare de beat-uri.

A fost un eveniment colosal, toate astea fiind posibile datorită celor de la Boombox Terrorists. Mulțumiri!

*Postarea recenziei a întârziat datorită unor probleme tehnice ale aparatului foto. Mulțumim pentru înțelegere.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele piese/materiale lansate de trupa Haarp Cord sau de membrii acesteia, rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound și pe pagina noastră de Facebook!