Nu mai este nicio surpriza, faptul ca omul Carbon si-a lansat duminica seara, cel mai nou material, intitulat “Catharsis”.

Desi, pe la ora 23:00, in “Silver Church Arena” se aflau in jurul a 170-200 de oameni, toti galagiosi si binedispusi, si nerabdatori sa-l asculte pe artist, citand din “paginile de credinta”, omul Carbon acompaniat de Cedry2k, AFO, Nwanda, Stress (SubTerra),  Vlad Dobrescu, DOC, Deliric 1, si Raku, ultimul venind de la propriul concert, sustinut in aceeasi zi, intr-o alta locatie din Bucuresti, special pentru a isi da strofa de pe albumul pe care a fost invitat, au dat drumul la un show incendiar, de zile mari.

Asadar, “Bine ai plecat! Bine am venit!” pe scena, a fost replica prin care Carbon a inceput un show propovaduit parca “Din plan astral”, iar alaturi de omul AFO n-a ezitat sa ne explice ce se intampla “Pe piata neagra”.

Dat fiind faptul ca “Depinde” de “Demnitatea” fiecaruia, Cedry2k a tinut sa ne explice din nou “Clipa Schimbarii” desenand “Babylonul Modern”. Pentru asta avem mare nevoie de “Antrenament” prin “Introspectii”, de aceea “Recunoaste” ca “Progresia Geometrica” te va atinge si pe tine daca nu vei lua masuri.

Prin “Filtru de Carbon”, imbogatit cu “Stereoxid de Carbon”, a demonstrat alaturi de Raku, dar si de Stress (SubTerra)  ca doar printr-o “Sabie de foc”, “Sindromul Deficientei Dobandite” ne ajuta sa “Scoatem Mizeria” prin “Doua Runde”, impotriva “Coxului”, DOC, alaturi de VD si Deliric 1 fiind cei care l-au acompaniat pe track pentru a pregati fizic tunurile.

Se pare ca “Ornitologia” a atins “Reversul Medaliei”, lasand astfel “Dara de sange”.

Spre final, Carbon alaturi de Vlad Dobrescu, si restul echipei FACEM RECORDS (CTC, Nwanda, AFO) si Cedry2k, au explicat din nou de ce doar “Emcee” pot face cu adevarat “Muzica”.

Multe multumiri lui Tami pentru poze.

Tin sa mentionez, pentru cine nu a apucat sa achizitioneze materialul “Catharsis”, are ocazia sa o faca, de aici http://shop.hiphopkulture.ro/carbon-catharsis-2012 , la pretul de 25 RON + taxe postale. Dau garantia personala ca merita fiecare leut.