Asadar, vineri seara, in club Trippin’, s-au strans aproximativ 100 de persoane  pentru vizita Grupului de Rezistenta, ce consta in : DJ Dox, DJ Undoo, Brugner, Nai’gh’ba, Stoe Toxxic, K-Gula. Din pacate, Undoo nu a putut fi prezent, insa oamenii prezenti la show, au fost incantati de sunetele platanelor provocate de DJ Dox, si de muzica pusa de acesta, astfel ca, o parte din baietii din Tupeu Crew, au tinut sa faca o mica demonstratie de b-boying.

Concertul a inceput undeva in jurul orei 01:30 , iar oamenii ne-au aratat ca stiu sa “Bage Rep”, amintindu-ne de Sindicatul RAN/S. “Zecimalele” au demonstrat ca nu i-au schimbat pe baieti, astfel ca, prin Delikt au dat cu “Pace Cartierului”.

Daca tot vorbim de cartiere, hai cu justitia “Da Hood Justice”, care ne-au aratat ce inseamna sa fi “Roman cu clasa”, explicandu-ne astfel si “Secretul din Gradina”, punand in aplicare “Proiectul Verde”.

Grupul de Rezistenta nu s-a lasat mai prejos, deci “Pe scena” e clar ca isi fac treaba pana la “Ultima secunda”, si a explicat acestui “1 la suta” din populatia tarii, “Trilogia N-ai(ului)”“N-ai tu treaba”, “N-ai cu cine”, “N-ai de ce”, acesta fiind doar unul din motivele pentru care ei sunt “Tot pe frecventa”.

K-Gula, a tinut sa ne reaminteasca de Schimbarile facute in 2005, ca desi “Pus pe Glume”, “O viata” ai, si sunt lucruri foarte “Multe de recuperat”.

Pe final, artistii au tinut sa le multumeasca din suflet tuturor celor prezenti, printr-un mod propriu si caracteristic : “N-ai tu treaba”.

CD-urile in format fizic GRUPUL DE REZISTENTA – TRILOGIA N-AI(ULUI), pot fi achizitionate de pe shop.hiphopkulture.ro la pretul de 15 lei + taxe postale.

Mai jos, imaginile acestui eveniment, multumiri lui Florian pentru poze :