După lansarea din Bucureşti de joi, vineri a fost ziua în care Braşovul a făcut cunoştiinţă cu cel mai nou album ce poartă semnătura lui Norzeatic. Astfel, începând cu ora 22, am fost invitaţi în clubul Ground Zero, pentru a face Exerciţii pe ritm de pace. Pregătit de încă un spectacol de calitate de Hip-Hop, am ajuns puţin după ora 10 în locaţia concertului unde am fost întâmpinat de muzica de calitate venită de la platane, responsabil de asta fiind DJ Wiz.

După o aşteptare prelungită ce ne-a făcut pe toţi participanţii la concert să fim din ce în ce mai nerăbdători, Norzeatic şi-a început prestaţia live cu prima piesă de pe noul material, şi anume „Revoluţia”. A fost începutul perfect al unei seri în care instrumentalele Hip-Hop au fost îmbinate perfect cu poezia. Cu toate că noaptea deja se aşternuse de mult timp deasupra Braşovului, Norzeatic a continuat concertul spunându-ne că  „Se lasă seara”. A urmat piesa „Saboteur” în care poezia a fost alăturată unui instrumental neobişnuit, într-o combinaţie însă foarte plăcută pentru ascultători.

Norzeatic ne-a învăţat cum să facem „Haz de ne-haz”, iar apoi am făcut un adevărat „Manifest” împotriva unor „Mici consumatori”. Versurile artistului au fost scriseÎn clar cu roşu Montana şi au răsunat în continuare în Braşov, iar profunzimea liricii din „Dr. Au Mă Doare” a fost una apreciată în unanimitate. Sesiunea de ascultare a albumului a culminat cu piesele „Exerciţiu” şi „Câini bagabonţi” ce au concluzionat invitaţia la pace lansată de Norzeatic. Concertul s-a încheiat cu piese foarte cunoscute precum „Supersonic” sau „Din Sub” care au aruncat în aer o mare parte a publicului.

Evenimentul terminat în jurul orei 2 ne-a făcut pe toţi cei prezenţi să ne amintim că în ziua de azi starea de pace interioară este extrem de importantă. Nu în ultimul rând, ne-am amintit încă o dată că Hip-Hop înseamnă poezie şi, mai mult de atât, Hip-Hop Înseamnă Artă!

Puţin mai jos vă invit să vedeţi câteva poze făcute la acest eveniment.