După lansarea din Cluj Napoca, este rândul orașului Oradea pentru lansarea noului album semnat de Norzeatic și anume „Exerciții pe ritm de pace„. Norzeatic a urcat pe scenă din Moszkva Cafe după miezul nopții, încălzind publicul orădean prin stilul său caracteristic, zâmbind, emanând energie și căldură. Înainte să urce pe scenă, trebuie menționat că publicul nerăbdător striga un singur nume „Norzeatic”, aceștia dorindu-şi ca artistul să-şi înceapă prestaţia.

Artistul a fost întâmpinat de public cum se cuvine, multe aplauze și bineînțeles, mult respect față de Norzeatic, care începea unul dintre acele concerte pe care îți dorești să ți le mai amintești, lirica îmbinându-se atât de bine cu hip hop-ul, pe prima piesă de pe album intitulată „Revoluția„. Cu un mesaj puternic spre urechile publicului, aceștia s-au apropiat de scenă, încurajându-l pe artist la fiecare piesă. Reflectoarele din Moszkva Cafe își pierd din putere, deoarece Norzeatic tocmai a anunțat că „Se lasă seara” prin local, iar la scurt timp, am apreciat următoarea piesă care explica cum stă treaba defapt cu „Micii consumatori„. Defapt ei sunt cei mai vizați în întreaga țară, versurile artistului ne obligau să ne punem întrebarea despre marii consumatori. Totuși, răspunsul cu siguranță-l știm fiecare, mai ales după ce Norzeatic ne-a spus cum stă treaba.

Urmă o piesă care te trimitea în trecut, pe vremea când jocurile de televizor era prioritatea copilăriei noastre, dar înainte ca Norzeatic să dea drumul la „Saboteur„, din public se auzea un strigăt „Mario”, amuzându-l până și pe artist. Dacă erau bagabonți în sală sau nu, sigur nu vom afla, dar știm că Norzeatic are pe album „Câini bagabonți„, iar versurile au fost pe măsura titlului și totuşi n-a fost nevoie ca artistul să țină de șase, hingherii sigur nu se aflau la momentul respectiv în local.

Urma piesa preferată a publicului, s-a observat după reacția lor, atunci când Norzeatic începea pe ritmurile sale „În clar cu roșu Montana„, a fost una dintre piesele cântate cap-coadă de cei aflați în sală. Norzeatic este genul de om care merită aprecierea ta și respectul tău, este unul dintre acei artiști care nu uită să mulțumească celor care l-au sprijinit la evenimentele sale sau pur și simplu celor care sunt alături de el, publicului. „Exerciții pe ritm de pace” s-a prezentat într-un mare fel, dar să nu uităm de nectar sau trigon, portofelul cu cașcaval, că fără „Haz de ne-haz„, nu ne doare nici la băscuţă. Un astfel de eveniment într-o seară de Vineri, îți deschide altfel decât obișnuiai drumul spre un weekend plăcut, iar noi nu trebuie să uităm că cumpărând albumul și venind la concerte, apreciem artistul! Iar pentru că artistul a apreciat la rândul său publicul, a aruncat în public un CD cu materialul său. Finalul evenimentului a fost asigurat de Dubase.

Mulţumim Norzeatic!