Dupa ce echipa Facem Records a incins atmosfera pe ritmuri de hip hop vineri seara, sambata a fost ziua “Bassului Turbat”. Pe scena au urcat, unul cate unul, Mc Motion Monument, Sharky, Gojira si Unlocka. Melodiile mixate de cei enumerati anterior au acoperit o arie larga de genuri muzicale spre bucuria celor din public ce au cantat si dansat pana la final.

In paralel, s-au desfasurat concursuri de skate, bmx, b-boy si role, unde cei inscrisi si-au aratat calitatile in fata juriului si a celor prezenti acolo sa ii sustina. Intre “momentul” lui Gojira si cel al lui Unlocka au fost anuntati si premiati castigatorii la toate discipline mentionate.

Tot aici am avut ocazia sa vad pasii prin care s-au realizat mai multe graffiti simultan, de la schitarea desenului cu o singura culoare, pana la adaugarea celor mai mici detalii, de la cutii pline cu tuburi de vopsea, pana la zeci de tuburi goale ce zaceau langa grafferii ce dadeau viata placajelor de lemn. Si totul numai in cateva ore. La final, cele 5 graffiti-uri se intrepatrundeau, ilustrand cinci elemente ce au stat la baza acestui eveniment: b-boy, muzica, role, graffiti si skate.

Street Heroes Spring Break s-a incheiat cu un afterparty, unde capul de afis l-a tinut Borgore, distractia mutandu-se din parc in Turbohalle.

In asteptarea editiei de toamna, va invit sa vedeti galeria foto din cea de-a doua zi a evenimentului.