După încălzirea de săptămâna trecută de la concertul Nimeni Altu și Fanas, brașovenii pasionați de Hip-Hop au avut parte și în această săptămână de un eveniment de zile mari. Așadar toți iubitorii acestui gen muzical au fost invitați de cei de la X-Trem.ro în clubul Trippin pentru a ura un călduros bun-venit trupei Subcarpați.

Intrarea la concert s-a făcut după ora 22, când deja se strânseseră mulți fani împătimiți ai trupei, ce fredonau versuri ale trupei în fața porților clubului. Până în jurul orei 0:30 când a început concertul în sine, clubul s-a dovedit a fi cu adevărat neîncăpător, pentru toți tinerii ce vroiau să asculte live o doză de „Underground folclor”.

Până când au urcat cei de la Subcarpați pe scenă, atmosfera a fost întreținută ca de obicei de băieții de la Aparataj 1310, adică Roland și Dubdrey, care ne-au pregătit pentru ce avea să urmeze. După intrarea pe scenă a artiștilor ce formează Subcarpați, publicul a explodat, și din primul până în ultimul rând, lumea a dansat și a fredonat alături de artiști piese precum „Underground folclor”, „Lăutar de București”, „Când a fost la `89”, „Atât de personal”„De când mama m-o făcut” sau „Drumul spre pace”.

M-am simțit foarte fericit să văd oameni cu steaguri ale României, oameni pe care se putea citi mândria de a fi român. În jurul orei 2 când s-a terminat concertul trupei, Bean ne-a invitat să strigăm alături de el „Limba Română” astfel punându-se capăt încă unui eveniment foarte interesant de Hip-Hop găzduit în Brașov.

Puțin mai jos puteți găsi pozele de la acest eveniment.