„Evoluția” a început în Silver Church. Clubul a fost aseară locul de întâlnire al celor ce au vrut să vadă un show „Tâmpit”. Tranda a lansat noul său material numit „Evoluția” despre care ne-a vorbit și în interviul acordat site-ului nostru. Timpul parcă s-a dilatat în timpul warm up-ului asigurat de DJ Oldskull.

Aproape de miezul nopții, gongul a bătut și a vestit începerea concertului. Tranda pășește pe scenă în fața celor ce îl așteptau cu nerăbdare. În acea clipă a avut loc o explozie de energie, sunet și culoare. Nu a fost momentul să ne demonstreze că este un „Mare dansator”, însă sunt sigură că ne-a convins pe toți că este un „Superstar” din toate punctele de vedere. Atunci când cunoști succesul, începi să fii „În drum spre bani”. O dată cu banii apar și „Dive”(le), ca apoi să stai și să reflectezi: „T**** banii unde este?!”

Nu a fost un eveniment „Oarecare”, ci unul în care invitații săi au urcat, rând pe rând pentru a-l susține din punct de vedere muzical. Însă, înainte de toate, se putea observa prietenia dintre Tranda și ceilalți membrii Okapi Sound. Am simțit ceva în „Torace” când MefX , Guess Who și Mitza au invadat scena. Nane și “shawoo”-ul din “Constangeles” Criss Blaziny ne-au prezentat „Ceva fin”.

Dropsuri? Pâine? Nici vorbă. Deși au încercat să ofere o altă explicație prescurtării „D.P.A.R.”, Maximilian, Tranda și Grasu XXL au încântat publicul prezent cu piesa deja cunoscută de toți. Alături de Junky, Mitza, MefX și DJ OldSkull, au făcut, preț de mai bine de 3 minute, un spectacol „Ca băieții”.

Ne-am întors „La lume din nou” cu MefX și Spike după ce ne-am plimbat puțin pe „Bulevard”, chiar dacă afară nu ningea. Piesa ce a închis show-ul a fost cea care a adus „Oceanul” de aplauze. Tranda a recunoscut că este o piesă personală, iar toți cei prezenți au savurat-o până la ultima secundă.

Printre cei ce s-au strecurat în public i-am zărit si pe Motzu, Skizzo Skillz, Doc, Deliric, Adapter și nu numai. Mă bucur că am avut ocazia să iau parte la un concert la care toată lumea s-a distrat și a transmis toată energia celor de pe scenă. În cele ce urmează puteți vedea galeria foto surprinsă în timpul evenimentului.