Duminica 03.04.2011 a avut loc a 9 a editie si prima runda a concursului ULTIMATUM PENTRU ARTA.Cu mic cu mare s-au inscris 12 concurenti, acestia fiind: Hoodie, The Bridge, Alexay, Stripes, Qishta Ceinaru, GreeBee, Obsesiv, Faptu Rap, Cannon & Ghambyt, Guci, AbSsent , Tache.

Unii concurenti au mai luat parte si la editii anterioare. Premiile sunt impartite pe 3 locuri si sunt in valoare de 1500 de euro. Majoritate concurentilor sustineau pe scena ca au venit mai mult pentru experienta, dar nu cred ca nu aspiarau toti la premii. Printre altele vreau sa precizez ca a fost si un abandon, Alexay.
Modul in care s-au urcat pe scena candidatii a fost unu prin tragerea la sort, iar prezenatorul si Dj Lu-K Beats & Xala Nam au tinut publicul in priza timp de cateva ore.

A fost o scurta pauza intre prestatii si a avut loc un mic show de freestyle la care a luat parte nimeni altul decat Subsemnatu’, acesta incercand sa relaxeze concurentii.Cedry2K, Pacha Man, Sisu, Brugner, Dragonu AK47 au fost juriul desi nu am putut sa il observ decat pe Cedry2K si nu am trecut cu vederea un invitat surpriza Don Baxter, aflat acolo probabil in cautare de tinere sperante.

Fiecare concurent a cantat  2 piese impresionand mai mult sau mai putin publicul. De specificat ca 70% a contat votul juriului si 30% voturile publicului. Finalistii primei runde sunt urmatorii Tache, The Bridge, Guci, Stripes, Cannon & Ghambyt, Qishta Ceinaru. Sa ii sustinem in continuare pe preferatii nostrii dar sa nu fim rautaciosi si sa le tinem pumnii tuturor participantilor

Pentru cei care nu au putut ajunge la aces eveniment m-am gandit sa fur cateva imagini. Delectati-va cu ele.
Asteptam cu nerabdare runda a 2 a.