Vlad Dobrescu, DOC, Deliric, Flou Rege, Carbon, DJ Sauce, DJ DOX @ Silver Church (60)

Duminica ce tocmai s-a scurs poate fi notată în calendar ca o zi memorabilă pentru mișcarea hip hop din România. După o așteptare apăsătoare, Vlad Dobrescu a lansat materialul său solo. „În Sfârșit” a văzut lumina zilei nopții în Silver Church. Peste 1000 de suflete au călcat pragul clubului bucureștean pentru a lua parte la concertul de lansare.

DJ Sauce a avut grijă ca cei prezenți să nu își piardă răbdarea și a mixat mai bine de o oră piese selectate cu multă atenție. Locul său a luat ulterior ocupat de DJ Paul, care a rămas la platane până ce ultimele piese din concert s-au înecat în difuzoare și au lăsat loc nopții să își intre în drepturi. Alături de Vlad Dobrescu au mai luat cu asalt scena colegii săi din trupa CTC, adică DOC și Deliric, însă și Nwanda, AFO, Carbon, raku și Flou Rege.

Printre piesele ce s-au întrecut într-un maraton liric s-au numărat: „Insomnii”, „Scumpă Doamnă”, „Orașu’ E-n Flacari”, „Turnul Babel”, „În Jurul Meu”, „Aștia Mici”, „Cum Se Fabrică”, „Sateliți”, „Globul De Cristal”, „Lungul Drum Spre Casă”, „Trei Cadavre”, „E Pe Cale Să Se-ntâmple”, „Oameni Ca Mine”, „Muzică”, „Cum o facem noi”, „Secunde Reci”, „Bine Crescută”, „Șah Mat”, „Pentru cine”, „Orice”, „Interzis Nefumătorilor”, „Scandal”.  Show-ul a fost încheiat cu piesa „Noaptea Minții”, care l-a adus pe scenă pe Radu, un tânăr artist ce a secondat instrumentalul cu sunete calde din al său flaut. După acest moment memorabil, băieții ne-au dat o veste mare cât un zgârie nori: încep să lucreze la un album CTC. Ne-am bucurat că niște copii mici care-și găsesc ghetuțele pline cu dulciuri în dimineața zilei de 6 decembrie. A fost că un cadou de Moș Nicolae întârziat.

A fost un vis frumos devenit realitate înaintea unei noi săptămâni în care fiecare se întoarce la rutina zilnică. Un concert marca Facem Records care a reușit să ridice mii de mâini către cer și a golit mii de plămâni de ultimul strop de aer. ”În Sfârșit” a fost în Silver Church și a continuat în casele fiecăruia, de când am ajuns acasă până în momentul în care citești acest articol. Este un album ce merită pus în colecția personală și lăsat moștenire generațiilor viitoare. În cele ce urmează regăsiți galeria foto surprinsă în timpul concertului. Mare sus pentru Vlad Dobrescu și pentru toți cei ce au contribuit la realizarea și lansarea acestui album, însă și pentru toți ce au fost prezenți și au susținut tot ce înseamnă  ”În Sfârșit”.